Upravte si svůj vůz ve stylu Brabusu

Máte se na co těšit! Od ledna jsme se stali výhradním partnerem německého úpravce, společnosti Brabus, pro Range Rover Porsche a Rolls-Royce. Zastoupení platí pro český i slovenský trh. Říkáte si, co vám to přinese? Přece nevídané možnosti úprav!

Upravte si svůj vůz ve stylu Brabusu

Možná vlastníte vůz některé z uvedených značek. Nebo si takový plánujete v brzké době pořídit. Tohle je báječná příležitost nechat si ho dotvořit podle svých snů. S produkty Brabusu, které vám v Auta Super rádi na automobil nainstalujeme, sázíte na jistotu špičkové kvality a originality výsledného efektu.

Brabus sice sídlí v německém Bottrupu, ale „svoje končetiny“ má natažené po celém světě. Kromě Evropy narazíte na jeho produkty v USA, Číně, Libanonu, Brazílii, Keni … jednodušší by bylo vyjmenovat, kde Brabus zastoupený není. Po právu nosí přízvisko světového úpravce – a také toho nejrenomovanějšího.

Je proslulý individualizací vozů značky Mercedes, nicméně dnes už jeho záběr mnohem širší. U zrodu Brabusu stáli v roce 1977 Bodo Buschmann a jeho přítel z univerzity Klaus Brackmann. Bodův otec prodával Mercedesy a jako loajální obchodník doporučil auto této značky i svému synovi. Bodo ovšem nebyl spokojený s úpravami auta a nakonec se pustil do práce sám. Okolí při pohledu na výsledek nešetřilo nadšením, a tak se Buschmann s Brackmannem dohodli na založení společné firmy, přičemž každý věnovali do názvu část svého příjmení. Brabus nezměnil název, ani když Brackmann přenechal kamarádovi a kolegovi svůj podíl. Buschmann řídil podnik až do své smrti v 2018, dnes vede firmu jeho syn Constantin. Právě za jeho šéfování společnost přibrala do portfolia další značky, Porsche, Rolls-Royce a Range Rover.

Upravte si svůj vůz ve stylu Brabusu

Šperkujte podle vlastního vkusu

I když se Brabus hodně věnuje zvyšování výkonu upravovaných vozů, podle nás stojí za pozornost hlavně jeho optické pakety, ať už v podobě kompletních bodykitů, nebo jednotlivých produktů. Ať už se rozhodnete vyzdobit interiér auta, vylepšit aerodynamiku nebo jízdní vlastnosti (za pozornost stojí kovaná kola značky Brabus), nemůžete vybrat špatně.

Specialitou v nabídce Auto Super budou prémiové vozy, které Brabus dodává v celé jejich kráse – tedy již po provedených úpravách. Můžete obdivovat ty nejlepší, špičkově zpracované materiály a dokonalou ruční práci. Všechny výrobky značky musí být v prvotřídní kvalitě, do detailu propracované, výkonné, vysoce funkční a přitom neotřelé. A experti z Brabusu upřednostňují černou barvu jako symbol moderní nadčasové elegance.

U zpětné vazby pracují se zásadou Brabus 1-Second-Wow. Co to znamená? Když se zákazník okamžitě, tedy v limitu jedné sekundy, zakouká do upraveného automobilu, mohou se v Brabusu pochválit – dobrá práce!

Upravte si svůj vůz ve stylu Brabusu

Přejít zpět