Umíme vozy vylepšovat, zároveň jsme zkušení mechanici

Často zmiňujeme, jak v AS Performance s nadšením zdokonalujeme automobily klientů. Což ale nemá vyznít tak, že poskytujeme jen samé nadstavbové či dokonce „nóbl“ služby. Stejně dobře se na nás můžete obrátit i s poptávkou běžné mechanické práce.

Umíme vozy vylepšovat, zároveň jsme zkušení mechanici

Umíme leccos. Na požádání lepíme ochranné fólie, barevné i designové polepy, zajistíme ochranný polep čelního skla, tónujeme skla automobilů. Renovujeme kůži a věnujeme se detailingu. Upravujeme exteriér i interiér, výfuky a taky podvozky.

Vše děláme ve jménu větší bezpečnosti, hezčího vzhledu a lepšího výkonu vašich vozů. Troufáme si říct, že máme opravdu velké zkušenosti a estetické cítění k tomu.

Umíme vozy vylepšovat, zároveň jsme zkušení mechanici

Brzdy, podvozek, díly i kapaliny

● servis brzdového systému

Tady jde všechna legrace stranou, protože bezchybně fungující brzdy jsou základem bezpečné jízdy. Ideálně v rámci pravidelné prevence, minimálně v případě sebemenších pochybností o stavu brzdového systému vašeho automobilu, se bez otálení objednejte na kontrolu.

Auto pozorně prohlédneme a podle potřeby vyměníme, co zlobí či dosloužilo: brzdové destičky, kotouče nebo brzdové třmeny.

● výměnu podvozku

K čemu by byla všechna výše zmíněná paráda, kdyby byl podvozek kaput… A opět jde i o bezpečnost, protože funkční systém odpružení vozu výrazně zkracuje brzdnou dráhu vozu.
Vyměníme kteroukoliv vadnou část podvozku, čepy a ramena, silentbloky i tlumiče. Zajistíme montáž standardních dílů i výškově a tuhostně stavitelných podvozků.

● výměnu karosářských dílů

Dosloužil některý díl karoserie, nebo je poničený z bouračky či každodenního provozu? Vyměníme dveře, blatníky, kapotu, nárazníky i masku. A vyměněný díl samozřejmě nalakujeme.

Předem se s vámi dohodneme, zda je lepší využít k opravě originální díl výrobce, nebo sáhnout po druhovýrobě.

● Výměnu provozních náplní

Kdo by načerpal energii ze studeného, den starého kafe? I váš vůz si zaslouží včas nalít nový motorový olej, vyměnit olejový a vzduchový filtr. Také mu vyměníme olej v diferenciálech a posilovačích řízení, brzdovou kapalinu i nemrznoucí kapalinu v chladicím systému.

Zařídíme to i ono

Nikdo ovšem netvrdí, že si nemůžete objednat obojí. Až dají mechanici váš automobil do perfektního technického stavu, mohou ho předat dalším odborníkům v AS Performance, kteří jsou přeborníci třeba na lepení fólií nebo jiné výše zmíněné úpravy. Vyberte si.

Přejít zpět