Sada fólií na ochranu interiéru: my řežeme, vy lepíte

Výsledek je hned patrný – žádné škrábance, vybledlá místa, ušpiněné plochy. Ochranný polep v autě funguje dokonale. Připravili jsme vám sady předřezaných fólií, které můžete lepit doma, vlastníma rukama. Uvidíte, bude vás to bavit!

Sada fólií na ochranu interiéru: my řežeme, vy lepíte

PPF polep je skvělý vynález, nebojíme se říct, že skoro kouzelný. Auto díky němu dlouho zůstává jako nové. Možná víte, že fólie chrání lak auta před poškrábáním a poškozením vnějšími vlivy, ať už myslíme ty mechanické nebo povětrnostní. Konkrétně jde hlavně o odlétávající štěrk, písek, prach, hmyz, nechtěné účinky UV záření nebo mírné poškození při různých kolizích.

Ale víte, že PPF fólie je nedocenitelná také při ochraně interiéru vozu? Ten se při běžném používání též opotřebovává, a i když se v autě chováte maximálně slušně, ušpinění ani škrábancům se nevyhnete. A proč úzkostlivě peskovat sebe i spolucestující, když můžete nechat polepy dělat svou práci a sami si v klidu užívat jízdy?

Sada fólií na ochranu interiéru: my řežeme, vy lepíte

Naporcujeme ji, zbytek je na vás

Ochrannou fólii lze použít na polepení míst s největší zátěží – obecně jde o palubní desku a středový panel, hodí se na karbonové doplňky, lišty i na hranu zavazadlového prostoru. Výhoda je, že umí překrýt i již existující malé škrábance. PPF polep můžete mít v lesklé nebo matné variantě – obě jsou průhledné. U matné fólie je výhoda, že displeje jsou pak lépe čitelné a otisky prstů na ní neviditelné.

 

Při instalaci polepu je nejtěžší nařezat fólii tak, aby na inkriminovaném místě přesně seděla. A to uděláme (odborně na plotru) za vás, ať máte jakoukoliv značku vozu. Zbytek je snadný. Přiložit a nalepit. Můžete to pojmout jako fajn zábavu na víkendové odpoledne v garáži. Detailní návod i všechny potřebné propriety najdete v sadě, kterou vám na objednávku rádi připravíme.

Sada fólií na ochranu interiéru: my řežeme, vy lepíte

Kdyby to nešlo, pomůžeme

Zlatých českých ručiček netřeba, věřte, že tohle zvládnou každé ruce. I ty vaše, přestože se necítíte zrovna jako rukodělný typ. Tím spíš byste to měli zkusit. Minimálně proto, že budete mít z výsledku větší radost! A kdyby to fakt nešlo, nic se neděje, dejte nám vědět – rádi vám pomůžeme.

K zakoupení zde: Eshop AS Performance

Přejít zpět