Larte Design zná umění tuningové tvorby

Vaše fantazie právě získala příležitost ještě víc se rozlétnout. Nově totiž nabízíme bodykity, křídla, spojlery, koncovky výfuků a karosářské doplňky značky Larte Design, které originálně zvýrazní přednosti vašeho vozu, aniž by ho zbavily jeho jedinečnosti.

Larte Design zná umění tuningové tvorby

„Larte“ znamená v italštině „umění tvořit“. Vzhledem k tomu, že u tuningu jde o zachování podstaty a současně rozvinutí potenciálu, který v sobě každý vůz má (ať je sebedokonalejší), je zcela na místě mluvit o tvorbě. Je totiž věcí kreativity citlivě navázat na to původní něčím novým a obojí nenásilně propojit. Larte Design tohle evidentně dokáže.

Teď se o tom můžete sami přesvědčit, jste-li vlastníky prémiového automobilu některé ze značek, na něž se firma specializuje. Jde o vozy BMW, Mercedes-Benz, Bentley, Cadillac, Infiniti, Corvette, Maserati a Tesla. Úpravy Larte Design budí svou „elegantní agresivitou“ ohromení a zájem okolí, ale hlavně naplňují potřeby samotného majitele.

Larte Design zná umění tuningové tvorby

Certifikované produkty i materiály

Firma, jež byla založena v roce 2012 v Düsseldorfu, dnes sídlí v německém Ratingenu, ale má pobočky po celém světě, v USA, Spojených arabských emirátech i v Číně. Do letošního roku vytvořila a realizovala víc než 53 jedinečných tuningových projektů a vozy s jejími úpravami jezdí po pěti kontinentech.

Specialisté z Larte Design při vývoji produktů rádi používají postup modelování z hlíny i technologii 3D prototypování. Nedají dopustit na nezpochybnitelné výhody ruční práce, ale je-li to ku prospěchu věci, vždy upřednostní moderní technologie. Pracují se stoprocentním karbonem a prémiovými kompozitními materiály na bázi čedičových vláken. Za zmínku stojí, že veškeré tyto materiály a také kování, které firma používá při výrobě a montáži karosářských sad, mají certifikaci německé společnosti TÜV NORD. Procesem prověřování procházejí každé tři roky také bezpečnostní normy pro kvalitu výrobků, systémy řízení a výrobní procesy.

Larte Design zná umění tuningové tvorby

Stačí ukázat prstem

Máte-li chuť na změnu v duchu Larte Design, rádi vám pomůžeme s výběrem a předvedeme použití vybraných prvků formou vizualizace, abyste přesně viděli, do čeho jdete. O nic dalšího se nemusíte starat, odborná montáž a dotažení procesu úprav je naše parketa.

Přejít zpět